Logo Fallas 2023

 

PREMI FALLER CONTROLA CLUB 2023

 

BASES PREMIS

L’ONG CONTROLA CLUB, dedicada a informar als joves sobre els problemes que poden provocar el consum d’alcohol i drogues en els espais de diversió, covoca a les comissions falleres a una nova edició del Premi Controla Club destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds”. Pots trovar aquestes bases i el formulari d’inscripció a la web de Junta Central Fallera i en www.controlaclub.org

Participants

Podran participar en aquest concurs totes les comissions inscrites en Junta Central Fallera que ho desitgen, quedant excloses les comissions infantils.

Forma de participar i termini

Les comissions falleres que desitgen participar hauran de manifestar la seua voluntat de fer-ho en la present convocatòria, per la qual cosa hauran d’emplenar el butlletí d’inscripció adjunt i enviar-ho o lliurar-ho a Junta Central Fallera. El termini d’inscripció comença el 9 de gener de 2023 i finalitza el 14 de març de 2023.

Condicions

L’escena que participe haurà d’estar inclosa en el conjunt del monument faller. Cada comissió podrà presentar tantes escenes com desitge.

Les mesures i la técnica seran lliures. Deuran fer referència al lema de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds” i tractaran sobre els diferents problemes que pot provocar el consum d’alcohol o de drogues a l’hora de divertir-se, destacant els valors positius de l’oci amb control.

Jurats i Premis

L’associació Controla Club designarà el jurat, compost per membres de l’associació i de les diferents arts plàstiques, així com dels mitjans de comunicación especialitzats en joventut i oci. La fallada del jurat serà inapel·lable i es comunicarà als premiats en els dies posteriors a la seua adopció.

A proposta del jurat es concedirà un primer premi de 600 euros més palet i un segon premi de 200 euros més palet. Les imatges de les escenes premiades podran ser reproduïdes per part de l’Associació Controla Club amb finalitats promocionals. El premi està subjecte als impostos i retencions vigents segons la llei.

Acceptació de les Bases

La inscripció i participació en aquest premi suposa la total acceptació d’aquestes bases. El termini d’inscripció s’acaba l’14 de març de 2023.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Tel: 963934085

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

CONSELLS I RECOMANACIONS PER Al DISSENY D'ESCENES, NINOTS I CARTELLS

En relació a la convocatòria dels Premis Fallers Controla Club,  volem oferir unes breus indicacions sobre aquelles temàtiques que seran avaluades de cara a la concessió dels premis de 2023 i així donar temps, tant a artistes com a comissions, per a preparar adequadament la seua participació en ells.

 

Contingut dels missatges:

 1. Missatges sobre els perills i riscos del consum abusiu d'alcohol i altres drogues.
 2. Missatges sobre els perills i riscos del consum d'alcohol per part dels menors d'edat.
 3. Missatges sobre els perills de conduir sota els efectes de l'alcohol o altres drogues.
 4. Missatges sobre l'ús responsable de la pólvora.
 5. Missatges contra el vandalisme, la brutícia, els sorolls i molèsties veïnals…
 6. Missatges sobre la dispensació responsable d'alcohol en casals, revetles…
 7. Missatges sobre sobre el botelló.
 8. Missatges sobre els perills i riscos del mal us de les noves tecnologies i els videojocs.
 9. Missatges sobre els perills i riscos de els jocs d'atzar.
 10. Missatges sobre els riscos de la Covid-19 en el context de les Falles.

 

A més del contingut dels missatges, també es valorarà la presència de la marca Controla Club i el eslogan de la campanya “Si te’n passes, t'ho perds. Controla en Falles”.

 

Qualitat de l'escena

 1. Es valorarà la inclusió equilibrada de l'escena dins del monument (a nivell estètic i estructural).
 2. També es tindrà en compte la vinculació de la temàtica de l'escena amb la temàtica general del monument.
 3. Finalment es valorarà la qualitat del disseny de l'escena i els ninots en si mateixos, els acabats, etc.

 

DESCÀRREGA LES BASES I RECOMANACIONS

DESCÀRREGA LA INSCRIPCIÓ

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007