Previous Next

La campanya Històries del Botelló té un marc propi a l'abordar els consums abusius d'alcohol que es produeixen en la via pública, en els contorns dels espais d'oci, les festes populars, els pàrkings...

L'objectiu principal és abordar el problema del botelló amb una campanya específica sobre el consum d'alcohol en la via pública aprofundint en els conflictes associats al consum abusiu i superar el tractament superficial d'este fenomen social que, fins ara, ha estat analitzat i debatut des del prisma de les molèsties veïnals i l'impacte urbà provocat pel mateix (brutícia, vandalisme, etc)

Utilitzem una estètica impactant i avantguardista, amb uns missatges amb els quals el públic s'identifica assumint els riscos i conflictes associats al botellón, desmotivant-se i desprestigiant-lo.

Tres missatges centren el contingut de la campanya: NO BOSSES LA TEUA DIVERSIÓ dirigit a la visualització dels aspectes més crus i desagradables del coma etílic provocat per la ingesta massiva d'alcohol que es produeix en les zones de botelló; EL BOTELLÓ T'EN POT EIXIR CAR que pretén desmuntar la suposada motivació econòmica del botelló associant-lo al preu que pot suposar la seua pràctica: accidents de tràfic, baralles, comes etílics, etc. WARNING BOTELLÓ pretén conscienciar sobre l'impacte negatiu del botellón en els espais públics i els riscos que poden provocar a la resta de ciutadans (cristalls en els parcs, trencament de gronxadors, falta d'higiene, brutícia, etc).

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007