El programa "Si et passes t'ho perds" és el més veterà de tots els programes de Controla Club i aborda des de diferents perspectives el problema del consum abusiu d'alcohol en els espais d'oci i les festes populars.

Este programa pretén servir de prevenció en el consum inicial d'alcohol per a evitar conductes de risc i aportar arguments convincents per a prevenir els perills de l'alcohol: accidents de tràfic, comes etílics, violència al carrer, etc.

L'objectiu principal és la generalització del debat social sobre el problema de l'abús de l'alcohol i les drogues entre els joves. Concretament, sobre l'abús associat a l'oci i a la diversió tant en el temps lliure com en les primeres eixides que realitzen els més joves durant els seus moments d'oci, els botellons i les festes populars, festivals populars...

Controla Club actua directament en estos ambients, ja que solen ser els principals escenaris on els més joves realitzen els seus primers consums d'alcohol i drogues i/o es produeixen els consums abusius d'alcohol.

Per la complexitat del tema dividim la campanya en dos programes.

Hem dirigit els continguts cap al públic més jove, en edats d'inici, experimentació o abús de l'alcohol i drogues pel que a més de realitzar activitats en zones d'oci i festes populars incloem els IES ja que els centres educatius són el lloc on els joves passen la major part del seu temps i planifiquen les eixides dels caps de setmana o com afrontar les festes de la seua zona.

En les nostres línies de prevenció també incloem els centres comercials on la majoria dels joves es proveeixen d'alcohol, ja siga tant per a ús en via pública com en festes privades.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007