No experimentes con tu Navidad

La campanya NO EXPERIMENTES AMB EL TEU NADAL organitzada conjuntament per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l'ONG Controla Club està dirigida a prevenir els consums abusius i experimentals de tot tipus de drogues que es produeixen durant la celebració de les festes nadalenques..

Les celebracions festives i les reunions socials organitzades amb motiu del nadal són les més importants i multitudinàries de quantes se celebren al llarg de l'any. El bec més alt d'aquestes celebracions s'aconseguirà amb motiu de la Nit de cap d'any i durant el nadal el consum de begudes espirituoses s'incrementarà en més d'un 30%, només de cava es distribuiran 4,5 milions d'ampolles a la Comunitat Valenciana i 1 de cada 10 adolescents (el 10,8%) s'iniciaran en el consum d'alcohol durant les festes nadalenques..

La campanya pretén abordar els riscos associats a l'aparició de noves substàncies i el perill dels talls i l'adulteració relacionada amb l'increment de la demanda durant el Nadal.

 

¡Els 10 consells per un Nadal sense experiments!

No experimentes amb el teu Nadal

Generalitat Valenciana - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Controla Club

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007