Diverteix-te sense molestar

Previous Next

L'oci nocturn s'ha convertit en un dels principals espais de diversió. Per desgràcia, eixa diversió nocturna pot arribar a convertir-se en causa de diferents problemes i molèsties que afecten al conjunt de la població.

 

Les zones d'oci estan repartides per diversos barris de les nostres ciutats, en les quals molta gent que pateix els caps de setmana l'impacte provocat per la gran quantitat de públic que es reuneix als carrers, els cotxes mal aparcats, i els quals circulen amb els seus equips de música a un volum excessivament alt, les dobles portes dels locals d'oci que sovint es queden obertes o les persones que fan botelló en la via pública sense prendre en consideració el descans dels altres.

 

Tots assumim la nostra part de responsabilitat davant d'estes situacions i, en la majoria dels casos, no s'hi fa amb la intenció de provocar ningú, però els problemes estan ací i han de resoldre's.

 

En esta campanya hem d'intervindre tots els implicats, des dels usuaris de l'oci, associacions veïnals, associacions empresarials d'hostaleria i l'administració local. Amb l'esforç de tots no hauria de ser molt difícil aconseguir un oci de qualitat que servira d'exemple a la resta d'Europa i que faça compatible la nostra vida social, lúdica i cultural amb el descans dels altres. Sense convivència ni tolerància no pot haver-hi bon rotllo per a tots.

Per això recorda, quan isques de festa, diverteix-te sense molestar, no faces als altres el que no vols per a tu.

divertete sin molestar

Divertix-te sense molestar

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007

Buscar