PLA PER A LA VIABILITAT I LA GESTIÓ DE LA CRISI DE LA COVID 19 EN EL SECTOR DE L'OCI NOCTURN I ELS ESPECTACLES

Plan viabilidad gestion crisis Covid19 ocio nocturno banner

El sector de l'oci i els espectacles és la principal víctima econòmica de la crisi del *coronavirus. Tenint en compte les característiques especials de la pandèmia i el tipus de mesures de prevenció adoptades per l'Administració sanitària han sigut les empreses del sector recreatiu i la cultura aquelles que han vist més seriosament restringida la seua activitat.

En relació amb l'anterior i quan es compleixen 9 mesos del primer decret d'alarma, les empreses de l'oci i els espectacles pràcticament segueixen sense recuperar la seua activitat i l'actual toc de queda suposa una vertadera amenaça per a la supervivència de les pimes.

D'acord amb l'últim Estudi d'Impacte Econòmic de la crisi del *Coronavirus sobre el sector de l'Oci Nocturn realitzat en la Comunitat de Madrid, més del 80% de les empreses estan patint les conseqüències més greus de la crisi econòmica provocada per l'emergència sanitària, la qual cosa fa necessari respondre a aquesta difícil situació abordant un pla de suport i assessorament a les pimes que permeta avaluar la seua situació econòmica, la seua capacitat de resistència i la seua viabilitat.

En aquest context, la Delegació d'Economia, Innovació i Ús de l'Ajuntament de Madrid en col·laboració amb les associacions sectorials Nit Madrid i La Nit en Viu han decidit escometre un pla de formació i assessorament per a les pimes del sector que permeta dotar-les dels coneixements necessaris per a afrontar les dificultats a les quals s'enfronten en aquests moments i, molt especialment, per a secundar-les en la presa de decisions en un moment tan crític com l'actual.

Fes clic en aquest enllaç per a anar accedir *microsite amb tota la informació.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007