AQUEST NADAL, "PROTEGEIX LA TEUA DIVERSIÓ"

Les celebracions festives i les reunions socials organitzades amb motiu del nadal són les més importants de quantes es duen a terme al llarg de l'any.

En aquests moments, en els quals s'està produint un creixement molt important en el nombre de contagis provocats pel virus SARS-CoV-2, hem d'extremar la precaució, consumir amb responsabilitat, i continuar amb el compliment de les mesures de protecció enfront de la Covid-19. Que el consum abusiu d'alcohol o altres substàncies no et facen perdre la màscara.

Des de l'ONG Controla Club volem desitgem un feliç nadal i que el nou any ens porte bones noves que ens permeten continuar treballant en el foment d'un oci ciutadà saludable i responsable.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007