ARRANCA "SI TE'N PASSES, T'HO PERDS" A GANDIA

Durant les pròximes setmanes l'ONG Controla Club, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia, posarà en marxa la campanya "Si te'n passes, t'ho perds" el principal objectiu de la qual és fomentar les conductes responsables en l'oci recreatiu juvenil mitjançant l'adquisició de competències, per part dels joves, sobre els riscos que comporta el consum recreatiu de drogues, de cara a una moderació i/o suspensió dels consums, mitjançant accions d'informació i conscienciació sobre els perills i problemes que provoca el consum de tot tipus de drogues associat al temps d'oci i a la diversió i la presentació dels avantatges que tenen les conductes moderades i responsables com una alternativa positiva d'actuació.

- Divendres 11 de juny: Concurs "Rap per la diversitat (*18h)" i Concurs "Travestí" (19h) a L'Alqueria Laborde. Horari de 18h a 22h.

- Dissabte 12 de juny: Festa per la diversitat. Horari de 20h a 24h. Ubicació: Alqueria Laborde.

- Dijous 17 de juny: Sports alternatius (Skate). Horari: 17h a 20h. Ubicació Skatepark Gandia (C/ de la Partida de Palmers, 13).

- Dijous 8 de juliol: Soccerball. Horari: 18h a 22h. Ubicació: Poliesportiu Municipal de Gandia.

- Divendres 9 de juliol: Paintball. Horari: 10h a 14h. Ubicació: Parc de l'est.

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007