PARTICIPA EN L'ENQUESTA EUROPEA ON-LINE SOBRE DROGUES

L'Enquesta Europea en línia sobre Drogues té com a objectiu obtindre una imatge més detallada del consum de drogues a Europa que puga servir per a orientar les polítiques europees de drogues.

L'enquesta és totalment anònima i està dirigida a persones que residisquen a Europa, majors de 18 anys i que hagen consumit alguna droga il·legal alguna vegada en la seua vida, amb la finalitat de conéixer informació com la forma de consum, la via d'administració o les quantitats utilitzades.

Espanya participa per primera vegada en l'edició 2021, al costat d'altres 31 països europeus. En les dues edicions prèvies van participar una mitjana de 8 països europeus, aconseguint entre 20.000 i 50.000 participants.

Període per a emplenar l'enquesta: 18 de març a 30 d'abril de 2021.

 

FES CLIC ACÍ PER A ACCEDIR A l'ENQUESTA

 

FES CLIC ACÍ PER A ACCEDIR A MÉS INFORMACIÓ

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007