NOVA CAMPANYA "CON EL VERDE, NO TE LÍES"

con el verde no te líes2

La setmana passada vam iniciar la campanya "Con el verde no te líes" ☘️ que durarà fins a cap d'any. Campanya enfocada a la prevenció i a la reducció de danys i riscos dirigida a joves consumidors habituals o potencials consumidors de cànnabis i els seus derivats. El nostre equip de mediadores i mediadores, després d'una anàlisi, recorreran les zones amb major incidència de consum de cànnabis per part dels i les joves de les capitals de la comunitat valenciana, Castelló, Alacant i València. Les nostres mediadores i mediadors aniran equipats amb un instrument d'anàlisi 🔬 i divers material que incidisca en les plagues o adulterants que puguen presentar el material a analitzar així com els riscos derivats del seu consum. Ens trobareu en parcs, skate parks, universitats, prop de centres d'estudi.... No dubteu a participar!💚💚💚

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007