GUIA PER A LA REDUCCIÓ DE RISCOS HIGIENICOSANITARIS ENFRONT DEL COVID-19 EN L'OCI NOCTURN

web guia

L'ONG Controla Club ha col·laborat amb la Federació Nacional d'Empresaris d'oci i espectacles ESPANYA DE NIT en l'elaboració de la primera “Guia de consells per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront del *covid 19 en l'oci nocturn”, destinada a oferir als locals d'oci nocturn, pautes i solucions per a l'actuació dels locals d'oci a l'hora de preparar la seua reobertura, garantint en tot moment la seguretat i la protecció de la salut de treballadors i clients.

La redacció del contingut d'aquesta Guia ha comptat, a més, amb la col·laboració de les principals marques i proveïdors del sector recreatiu, així amb l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola *ICTE i Ministeri de Sanitat, Benestar Social i Consum.

Fes clic en aquest enllaç per a descarregar la Guia de consells.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007