EL "FESTIVERN" SE SUMA ALS FESTIVALS RESPONSABLES

El Festival Festivern, un dels esdeveniments musicals més importants de tot el país que se celebra durant l'època hivernal, participa enguany en la campanya “Festivals Responsables” que s'emmarca dins del Programa Nacional de Prevenció de les Drogodependències SERVICIO RESPONSABLE del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, una iniciativa pionera en prevenció de les drogodependències dirigida a fomentar un oci responsable i saludable en els espais d'oci. Lac campanya “Festivals Responsables” té com a principal objectiu promocionar un oci saludable i responsable a través de les empreses i entitats relacionades amb l'organització de festivals i grans esdeveniments.

 

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007