AJUDES 2019 A LA IMPLANTACIÓ MUNICIPAL DE "SERVICIO RESPONSABLE"

En el marc del Conveni específic de col·laboració en 2019 entre la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i la Delegación del Gobierno para el Plan Nacional sobre Drogas (DGPNSD), totes dues entitats impulsen en l'àmbit local actuacions de prevenció en matèria de drogodependències. Una de les línies essencials d'intervenció és: la implantació del Programa Servicio Responsable, el principal objectiu del qual és la promoció d'un oci segur, saludable, responsable i de qualitat.

El Programa Servicio Responsable promou, mitjançant la intervenció en els espais i locals d'oci i en els establiments d'hostaleria, la millora de la qualificació professional i el foment del compromís social dels empresaris i treballadors del sector hostaler i recreatiu. Aquest programa pretén afavorir eines útils tant per a la prevenció de les drogodependències com per al foment d'hàbits d'oci segur i saludable.

Amb l'objectiu d'impulsar i facilitar la implantació del citat programa, la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i la Delegación del Gobierno para el Plan Nacional sobre Drogas (DGPNSD) habiliten una línia d'ajuda econòmica per a enguany 2019.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 18 de novembre.

Fes clic ací per a accedir a les bases de la convocatòria.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007