PREMI FALLER CONTROLA CLUB 2019

Previous Next

PREMI FALLER CONTROLA CLUB 2019

 

La setzena edició dels PREMIS FALLERS CONTROLA CLUB, dedicats a reconéixer els monuments fallers que millor aborden mitjançant els seus ninots i cartells la problemàtica dels consums abusius d'alcohol en Falles i la promoció de les conductes segures i responsables, ha atorgat els seus premis a Falla Carabasses-En Gall i Falla Santiago Rusiñol - Conde Lumiares.

El primer premi, dotat amb PALET i 600 euros en metàl·lic, ha sigut concedit a la comissió Carabasses-En Gall per la seua Falla "Crash Test Ninots" que aborda la problemàtica de l'alcohol i la conducció amb una estètica molt moderna mitjançant la utilització dels dummies emprats en els test dels accidents de trànsit, utilitzant el “dummie” com a sinònim de “ximple”. El conjunt de la falla, íntegrament, està dedicat als perills i les conseqüències negatives de l'abús de l'alcohol i el perill de mort que pot arribar a provocar, utilitzant el sentit de l'humor i la identificació del *dummie amb el *ninot com a personatge i protagonista de la falla que permet llançar missatges de control i moderació en l'ús de l'alcohol. El monument és obra de Rodrigo Núñez López i és la primera vegada que aquesta comissió rep el guardó dels PREMIS FALLERS CONTROLA CLUB.

El segon premi, dotat amb PALET i 200 euros en metàl·lic, ha sigut concedit a la comissió Santiago Rusiñol-Conde *Lumiares per la seua falla “Espantapardals”. En aquest cas, l'escena premiada pretén insistir en el missatge que el vertader esperit faller no cal abusar de l'alcohol per a gaudir de les festes i que les comissions han de prioritzar entre les seues activitats l'element cultural i artístic de la festa. El monument és obra de Luis Espinosa Olmos.

Enhorabona als premiats!!!!!

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007