AMB QUIN EMOJI VOLS DECORAR LA TEUA NIT DE CAP D'ANY?

Pocs dies abans de la celebració de la Nit de cap d'any, l'ONG Controla Club llança una campanya amb la qual transmetre missatges i recomanacions per a gaudir de forma segura i responsable de la nit de cap d'any.

Les celebracions festives i les reunions socials organitzades amb motiu del nadal són les més importants i multitudinàries de quantes se celebren al llarg de l'any. Aproximadament un milió i mig de valencians realitzaran entre 3 i 5 eixides nocturnes des de divendres passat 14 de desembre, amb motiu dels sopars d'empresa i reunions prenadalenques, fins a la nit de reis del pròxim 5 de gener.

El pic més alt d'aquestes celebracions s'aconseguirà amb motiu de la Nit de cap d'any, en el qual més de 3 milions de ciutadans de la Comunitat Valenciana celebraran el canvi d'any en les milers de festes organitzades pels locals d'oci, entitats festives i ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

En relació a la problemàtica de les drogodependències, segons dades del Consell Regulador del Cava, durant la Nit de cap d'any el consum de begudes espirituoses s'incrementa en més d'un 30%, només de cava es distribuiran 4'5 milions de botelles en la Comunitat Valenciana, i 1 de cada 10 adolescents (el 10,8%) s'iniciarà en el consum d'alcohol durant les festes nadalenques, segons dades dels estudis duts a terme per l'ONG Controla Club entre els joves valencians.

Tenint en compte aquestes dades, que es vénen repetint any rere any, l'ONG Controla Club durà a terme, al llarg del nadal i especialment amb motiu de la Nit de cap d'any, una intensa publicació de posts i missatges a través de les Xarxes Socials (RRSS) en la qual es difondran els missatges preventius a l'entorn de les festes nadalenques, de tal manera que es puga donar la màxima difusió entre el públic objectiu al qual van dirigides.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és informar sobre l'especificitat dels consums d'alcohol i altres drogues que es produeixen durant les celebracions nadalenques amb l'objectiu d'augmentar entre la població la baixa percepció que es produeix en nadal dels riscos i perills que comporten aquests consums.

Els sopars d'empresa, les primeres eixides nocturnes dels adolescents en Nit de cap d'any, les reunions entorn de les seus festeres o els consums experimentals de drogues, són algunes de les problemàtiques que han sigut tractades en aquestes campanyes sota eslògans i missatges com “No experimentes amb el teu nadal” (2015), “En el casal, la Colla o la Barraca, aquesta Nit de cap d'any, Si te'n passes t'ho perds” (2014), “L'alcohol pot esperar: consells pràctics per a gaudir de la teua primera nit de cap d'any” (2011), “Aquest nadal, no et quedes penjat” (2009),“En els sopars d'empresa sempre hi ha algú que acaba fent el ridícul, no sigues tu!” (2006) o “També, en nadal, més és menys. Si te'n passes t'ho perds” (2003).

 

CONSELLS DE LA CAMPANYA

Campaña navidad 1 VLC

 

Campaña navidad 2 VLC

 

Campaña navidad 3 VLC

 

Campaña navidad 4 VLC

 

Campaña navidad 5 VLC

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007