LES MAGIC NIGHTS "TORNEN A CASA" PER NADAL

Les ajudes de la FEMP per a la implantació i dinamització del programa "Servicio Responsable" han permés la celebració, durant del mes de desembre, de noves edicions de les "Magic Responsable Nights" en els establiments col·laboradors del programa en diversos municipis. A continuació detallem les dates:

- Dissabte 8 de desembre a Requena (València).

- Dissabte 15 de desembre a Medina del Campo (Valladolid).

- Dissabte 15 de desembre a Dénia (Alacant).

- Divendres 21 de desembre a Algemesí (València).

- Dissabte 22 de desembre a Aspe (València).

Les “Magic Responsable Nights” són unes accions presencials de reducció de riscos *disañadas per Controla Club que estan dirigides al públic dels establiments hostalers que participen en el programa. En elles, un grup de “mags-mediadors socials” recorren els locals participants durant el cap de setmana abordant als grups de gent, als quals es realitza un parell de trucs de màgia de “curta distància”, l'últim dels quals es duu a terme amb unes targetes que contenen missatges i consells sobre reducció de riscos relacionats amb la prevenció de les drogodependències que, finalment, es reparteixen entre el públic.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007