CONTROLA EN LA NIT DE SANT JOAN

Aquest cap de setmana comencen les revetles de la Nit de Sant Joan , un dels moments especials de l'any en què ens agrada divertir-nos al màxim. Però per a poder gaudir de debò cal saber controlar. Des de Controla Club, amb la col·laboració de la *Delegació de *Participació i *Solidaritat de Junta Central Fallera, volem recordar-vos una sèrie de consells per a passar-ho genial.

- Recorda que la millor manera de controlar i evitar situacions de risc derivades del consum d'alcohol és NO CONSUMIR.

- Si decideixes beure alcohol fes-ho amb moderació. El consum abusiu pot provocar riscos i accidents que t'impediran gaudir. Respecta la decisió de qui no vulga beure.

- Tingues en compte que l'edat mínima per a comprar i dispensar alcohol és 18 anys.

- Durant les revetles descansa, hidrata't i menja bé, el teu cos t'ho agrairà.

- No experimentes amb les drogues il·legals. Si ho fas pots tindre problemes d'intoxicacions perilloses i ser sancionat per incomplir les lleis.

- Usa els contenidors i papereres que té la ciutat. La cura i el respecte al medi ambient és una labor de totes les persones que gaudeixen de la *Nit de Sant Joan.

- Intenta no molestar amb crits ni sorolls innecessaris. Aquests dies també hi ha gent que treballa, persones malaltes i xiquets i xiquetes que desitgen dormir.

- Si conduiràs, recorda fer-ho sense alcohol en el cos. Et jugues una multa, i el més important, la teua salut i la dels altres. Respecta les normes de circulació, els talls de trànsit i als vianants que circulen per la ciutat.

- Recorda usar el telèfon 112 en situacions d'emergència.

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007